100% Leesbare Etiketten in de Voedselindustrie

Met 5 miljoen geïnstalleerde printers is TSC Printronix een van de top 5 fabrikanten wereldwijd. Zo helpen ze kleine productie bedrijven, maar ook Fortune 500 organisaties, met een complete keuze aan betrouwbare labelprinters in de voedselketen.

Barcode Verificatie

Om de kwaliteit en leesbaarheid van etiketten en barcodes te garanderen biedt TSC Printronix met hun ODV technologie een volledig geïntegreerde oplossing voor barcode verificatie. Het systeem valideert 1D en 2D barcodes, rapporteert over de kwaliteit en print een nieuw etiket wanneer nodig.

Een Labelprinter voor elke Toepassing

De beste labelprinter in de wereld bestaat niet. Het gaat erom wat voor u de belangrijkste criteria zijn. Van daaruit brengt u de selectie terug naar een shortlist, om die vervolgens in meer detail met elkaar te vergelijken. Dus wat zijn voor u de belangrijkste vereisten?

Snel.

De PEX-1000 is de snelste printer in zijn klasse. Print & Apply etiketten met een indrukwekkende maximum snelheid van 457 mm/s (18 inch per second).

Compact.

De T4000 RFID is de meest compacte en voordelige printer in het portfolio, geschikt voor het printen van ongeveer 5000 etiketten per dag.

Veelzijdig.

De T6000e is één van de meest veelzijdige printers, een echte allrounder voor vrijwel alle industriële toepassingen tot ongeveer 10,000 labels per dag.

Robuust.

Als uw printer 24/7 draait, dan raden we de meest robuuste industriële printer van TSC aan, de T8000. Deze etiketten-printer heeft zich al ruim bewezen in de meest veeleisende toepassingen.  

Printkwaliteit gaat verder dan het selecteren van de juiste printer

Het kiezen van de juiste labelprinter is slechts één onderdeel van goedlopend proces. Het is minstens zo belangrijk dat u de juiste kwaliteit etiket en printlint op elkaar afstemt. Worden uw producten bijvoorbeeld buiten opgeslagen? Of gaan ze de vriezer in?

Als Platinum Partner van TSC Printronix Auto ID bieden wij de expertise en beschikbaarheid van hun volledige portfolio. Wij bekijken welke verbetering of kostenbesparing mogelijk is voor uw toepassing. Dit geldt voor de printers, maar ook voor het onderhoud en de verbruiksartikelen zoals inkt linten, etiketten en de printkoppen die regelmatig vervangen moeten worden. Door alles onder 1 dak onder te brengen bent u verzekerd van een goede afstemming van de materialen en kunt u vaak al direct de eerste besparing maken.

Contact: https://printlabel.nl/contact/

Gerelateerde berichten

Printers
SOTI remote management is nu beschikbaar voor SATO smart printers

De PC43K is een gebruiksvriendelijke en volledig geïntegreerde kioskoplossing die een tablet, labelprinter, scanner …

Meer lezen
Printers
Nieuwe alles-in- één kiosk printer van Honeywell

De PC43K is een gebruiksvriendelijke en volledig geïntegreerde kioskoplossing die een tablet, labelprinter, scanner …

Meer lezen
Printers
BIXOLON lanceert XD3-40t in Europa

De PC43K is een gebruiksvriendelijke en volledig geïntegreerde kioskoplossing die een tablet, labelprinter, scanner …

Meer lezen