by Alex Alex Geen reacties

Printlabel verkoopt ook thermische blanco etiketten (labels) Hieronder zal ik elke dag één manier noemen van het gebruik van thermische labels, linten en printers. Tevens zal ik hier wat uitleg over geven. Wij vragen u om naar onze website https://printlabel.nl te gaan. Uiteraard hebben wij ook een zeer grote collectie van OEM printkoppen. Hierna volgt deel 2 van onze blog:

Barcodelabel: 6 veel voorkomende toepassingen.

Nu een dagelijkse update. Farmaceutische industrie labels voor thermische printers, printkoppen, blanco labels en printlinten

Wat is er zo speciaal aan barcodelabels? Ze zijn uiterst kosteneffectief en worden gebruikt in zeer betrouwbare productieprocessen met hoge capaciteit.

Wist u dat? Onze thermische printers verbruiken geen inkt, toner of lint, hierdoor zijn ze sterker en goedkoper dan de meeste andere printers. De geproduceerde afbeeldingen zijn mooi en scherp, met precieze randen, en ze zijn zeer aanpasbaar.

Een ander voordeel is dat de afgedrukte afbeelding extreem duurzaam is. Dit omdat thermisch afdrukken een chemische reactie in plaats van inkt gebruikt, waardoor er geen inkt is voor vegen of vervagen. Barcodelabels kunnen zeer snel in grote weergegeven worden afgedrukt.

De toepassingsmogelijkheden van thermolabels zijn bijna onbeperkt! Laten we eens kijken naar enkele manieren waarop thermische labels kunnen worden gebruikt. Hier is onze 2de blog van deze week!

medicijnen printen printer label

Dit zijn thermische labels in de farmaceutische industrie!

In dit gebied is er veel wet- en regelgeving met betrekking tot het verpakken en labelen van medicijnen en farmaceutische producten. Ze kunnen nodig zijn om informatie weer te geven zoals vervaldata, batchnummers, dosering, receptnummers, enzovoort. Miljoenen en miljoenen van dergelijke labels worden elke dag gebruikt. Hierdoor zijn thermische labels een van de beste manieren om aan deze enorme vraag te voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.