by Macy-Lynn Macy-Lynn Geen reacties

Printlabel verkoopt ook thermische blanco etiketten(labels) hieronder zal ik elke dag één manier noemen van het gebruik van thermische labelslinten en printers en hier wat uitleg over geven. Wij hebben trouwens ook een zeer grote collectie van OEM printkoppen. Kom naar onze website

farmaceutische-industrie labels voor thermische printers, printkoppen, blanco labels en printlinten

Er zijn veel wetten en regels met betrekking tot het verpakken en labelen van medicijnen en farmaceutische producten. Ze kunnen nodig zijn om informatie weer te geven, zoals vervaldata, batchnummers, dosering, receptnummers, enzovoort. Miljoenen en miljoenen van dergelijke labels worden elke dag gebruikt, en thermische labels zijn een van de beste manieren om aan deze enorme vraag te voldoen. Uiteraard is de kwaliteit hier erg belangrijk. Een arts of nog erger een patiënt moet altijd zijn medicijnen voorschrift kunnen lezen. Dus deze etiketten dienen van hoogwaardig materiaal te zijn en bedrukt te worden met een top wax/resin die Printlabel uiteraard aanbiedt. Neem contact met onze verkopers op. Em: info@printlabel.nl of tel: 078 6427 054.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.