Onderhoud & reparatie

Reparatie

Hoe betrouwbaar industriële printers ook zijn, het komt voor dat er één stopt met printen. Of de kwaliteit van de prints gaat zichtbaar achteruit. Dit hoeft zeker niet te betekenen dat de printer kapot is. Vaak kunnen we de situatie op afstand verhelpen.

We proberen altijd eerst om samen aan de telefoon het probleem op te lossen. Of u de printer bij ons gekocht heeft of niet, dat maakt voor ons niet uit. Wij noemen dat gewoon goede service.

De meeste problemen kunnen op die manier opgelost worden. Als het toch nodig is, kunt u in overleg de printer naar ons toesturen voor diagnose en reparatie. Uw printer wordt dan gelijk helemaal nagekeken en schoongemaakt. Neem contact met ons op voor vragen.

Onderhoud

Het is natuurlijk aan te raden om een defect of slechte afdrukkwaliteit zo veel mogelijk te voorkomen. Hiervoor is het belangrijk dat een printer regelmatig door een gecertificeerde specialist wordt nagekeken en schoongemaakt.

Wij bieden een onderhoudscontract aan voor elke printer en situatie. In de meeste gevallen kiezen bedrijven ervoor om jaarlijks onderhoud uit te voeren om onnodig hoge reparatiekosten te vermijden.

De kosten van een onderhoudscontract hangen bijvoorbeeld af van het type printer en het aantal printers onder contract op een locatie. Tegen een meerprijs kunt u ook kiezen voor een 24-uurs service of een swap service.

Daarnaast bieden we vrijblijvend korting op onze reinigingsproducten, printkoppen, printlinten en etiketten.

Neem contact met mij op voor onderhoud of reparatie    Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ons privacybeleid om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.