Onderhoud & reparatie

Reparatie van uw labelprinter

Hoe betrouwbaar labelprinters ook zijn, het komt voor dat er één stopt met printen. Of de kwaliteit van de prints gaat zichtbaar achteruit. Dit hoeft zeker niet te betekenen dat de printer kapot is. Vaak kunnen we de situatie op afstand verhelpen.

We proberen altijd eerst om samen aan de telefoon het probleem op te lossen. Of u de printer bij ons gekocht heeft of niet, dat maakt voor ons niet uit. Wij noemen dat gewoon goede service.

De meeste problemen kunnen op die manier opgelost worden. Als het toch nodig is, kunt u in overleg de printer naar ons toesturen voor diagnose en reparatie. Uw printer wordt dan gelijk helemaal nagekeken en schoongemaakt. Neem contact met ons op voor vragen.

Onderhoud op uw labelprinters

Het is natuurlijk aan te raden om een defect of slechte afdrukkwaliteit zo veel mogelijk te voorkomen. Hiervoor is het belangrijk dat een printer regelmatig door een specialist wordt nagekeken en schoongemaakt. U verkleint daarmee het risico op onnodig hoge reparatiekosten. Het verlengt ook de verwachte levensduur van de labelprinter.

Ook voor gebruikte apparaten

Meestal kiest men bij de aanschaf van een nieuwe printer al voor een jaarlijks onderhoudscontract. Maar mocht u dit niet gedaan hebben, dan kunt u bij Printlabel nog steeds terecht voor onderhoud op labelprinters die u al jaren in gebruik heeft.

De kosten van een onderhoudscontract hangen af van een aantal factoren, zoals het type printer en het aantal printers op een locatie. Wij bieden daarnaast vrijblijvend korting op de reinigingsproducten voor tussentijdse schoonmaak van de printkop.

Neem contact met mij op voor onderhoud of reparatie    Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ons privacybeleid om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.