Over ons

Alles voor thermisch printen

Printlabel is er voor de bedrijven die waarde hechten aan snelle leveringen en voordelige tarieven, maar die ook graag een vaste contactpersoon hebben voor advies en ondersteuning. Veel van onze klanten zijn producenten en groothandels in bijvoorbeeld de voedselindustrie, electronica, of planten/bloemen. Vaak zijn het familiebedrijven met trots voor hun producten en service, maar zonder expertise voor labelprinting. Wij zijn hetzelfde, maar dan met de expertise in thermisch printen.

Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, werken wij volgens de richtlijnen van ISO 9002. Ook vormt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een expliciet onderdeel van onze bedrijfscultuur, gebaseerd op de richtlijnen van ISO 26000.

Vanuit onze thuisbasis onder de rook van Rotterdam bieden we:

Persoonlijk, vakkundig, voordelig

Moet ik “direct thermal” of “thermisch transfer” printen? Welke combinatie van etiket en printlint geeft het gewenste resultaat? Welke printer is het beste voor mijn toepassing? Welke alternatieven zijn er, en wat zou ik kunnen besparen op mijn printkosten? Hoe kan ik een acuut probleem met de printer oplossen? Dit zijn enkele van de vragen waar we mee kunnen helpen. We denken altijd met u mee om het printen makkelijker en voordeliger te maken.

In onze printer selectie tool kunt u bijvoorbeeld snel een aantal alternatieve printers voor uw specifieke toepassing vinden en direct vergelijken. Daarbij ziet u ook de stuksprijs van een printer inclusief een extra printkop. Alles van één leverancier. U zult het waarschijnlijk nergens voordeliger vinden. Bekijk zelf het voordeel in de tool, of neem contact op voor de prijs van andere configuraties of printers.