Stomerij

Print oplossingen voor de Stomerij

U bent natuurlijk trots op uw werk. Alles stralend schoon en snel terug geleverd aan uw klanten. Foutloos. Voor het identificeren van de kleding gebruikt u waarschijnlijk barcodes geprint op nylon, of een ander materiaal dat goed tegen de hitte en stoom kan. De labels worden na gebruik weggegooid, dus mogen niet te veel kosten.

Ons team van printexperts helpt elke dag bedrijven net als u met de juiste materialen tegen de beste kosten.

Bestel direct Neem contact op

Totaal pakket

Om het u makkelijk te maken hebben we een simpel totaalpakket samengesteld waarmee u gegarandeerd goede afdrukken produceert die tegen de stoom en hitte van een professionele stomerij kunnen. Kwaliteit tegen de laagste kosten.

Resin Inktlint

Produceert prints van hoge kwaliteit met een lager energieniveau. Dit zorgt voor minder slijtage aan de printkop. De labels zijn uitstekend bestand tegen wassen en chemisch reinigen.

Artikel: RT4U 930

Nylon labels

Voordelige Nylon labels op rol. Verkrijgbaar in verschillende formaten en kwaliteiten.

Artikel: NT910

Thermische Printer met cutter

De nieuwe Zebra ZD621 vervangt de oude GX420t labelprinter. Geschikt voor het printen op Nylon. Nieuwe cutter en peeler, ook geschikt voor kleine labels.

Artikel: Zebra ZD621

Neem contact met ons op om een pakket op maat samen te stellen. We helpen u natuurlijk ook graag met de aanschaf of onderhoud van een losse printer, printkop, labels of printlinten.

Bestel direct

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.    Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ons privacybeleid om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.