Zebra printers

Zebra is één van de grootste merken op het gebied van thermische labelprinters

Zebra produceert verschillende soorten labelprinters, zoals desktop printers, industriële printers en mobiele printers. Uw keuze hangt af van de toepassing en omgeving waar de printer gebruikt gaat worden, en hoeveel labels er per dag gedrukt moeten worden.

Bekijk onze Zebra printers Neem contact op

Types Zebra printers voor verschillende printvolumes en toepassingen

Een desktop printer is geschikt voor toepassingen tot 1.000 labels per dag. Ze worden gebruikt op kantoren, maar ook in winkels en distributiecentra. Zebra heeft onder andere de volgende desktop printers: GK420D, ZD420, GK420t, ZD410.

Een industriële printer wordt voornamelijk gebruikt wanneer er meer dan 5.000 labels per dag geprint worden. Ze zijn ook veel beter bestand tegen stof en vuil en meer duurzaam bij intensief gebruik. Zebra heeft onder andere de volgende industriële printers: ZT220, ZT230, ZT410  en ZT420. Deze industriële printers worden bijvoorbeeld gebruikt in de transport en logistiek, distributiecentra en productie.

Naast desktop printers en industriële printers, biedt Zebra ook mobiele printers. Deze neemt u makkelijk mee en zijn ideaal om ter plaatse labels te printen om bijvoorbeeld minder meters te maken in een magazijn. Zebra heeft o.a. de volgende mobiele printers: ZQ600, ZQ500 en ZQ110.

Wilt u een offerte opvragen of hulp bij uw keuze?

Ons team staat van maandag tot en met vrijdag klaar om u te helpen bij het kiezen van een Zebra printer die bij uw toepassing past. We kunnen daarbij ook gelijk bekijken hoe u kunt besparen op de terugkerende kosten zoals printkoppen, linten en labels.

Vond u dit artikel interessant?

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande artikelen:

Etiketten maken Zo kiest u de juiste labelprinter  Labels maken