by Alex Alex Geen reacties

Verpakking voor eten en drinken

Bakkerijen, supermarkten, slagers en snackbedrijven – het is niet alleen belangrijk dat hun voedsel en drank geweldig smaken; ze moeten er ook geweldig uitzien! Meer en meer vinden voedsel- en drankenbedrijven succes door hun eigen mooie voedseletiketten af ​​te drukken – dit is ook een soort “verpakkingsmarketingstrategie”. Panda’s thermische labels zijn uiterst nuttig in voedselverpakkingen. Thermisch bedrukte voedseletiketten zijn een zeer nette, kosteneffectieve manier om te voldoen aan voedseletiketteringsvereisten zoals het weergeven van de ingrediënten, voedingswaarde, kookinstructies, en nog veel meer. Het is dus hier van het grootste belang dat er hoge kwaliteit inkt, lint en etiketten worden gebruikt. Het kan uiteraard niet zo zijn dat de etiketten niet leesbaar zijn. Van de week weer een nieuwe manier hoe de industrie labels voor gebruikt.

Lees ons blog ook op Facebook. Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.