Label software

Labels ontwerpen

met Bartender of NiceLabel

Barcode- of tekstlabels maken, hoe werkt dat? Software voor het maken van labels van de toonaangevende bedrijven Bartender en Nicelabel maakt het heel eenvoudig om labels te ontwerpen en aan te passen. Denk hierbij aan barcodes, tekst, afbeeldingen, identificatienummers, serialisatie en ‘ten minste houdbaar tot’-gegevens. U heeft geen technische vaardigheden nodig om een label te ontwerpen.

Na aankoop worden de licentiecodes per e-mail verzonden. U kunt ook eerst een gratis proefversie proberen, waar wij je graag mee helpen. Zowel Bartender als Nicelabel biedt de mogelijkheid om de software uit te proberen met een gratis proefversie.

Bartender

Creëer dynamische labels, RFID-tags en kaarten

De grootste leverancier is Seagull met hun Bartender-software. Ze bieden een aantal pakketopties variërend van Starter tot Enterprise.

Bartender pakketten

NiceLabel

Een gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde tool voor labelontwerp

Loftware biedt een cloudgebaseerde oplossing voor het ontwerpen en beheren van labels en tags met hun NiceLabel-software. Het lijkt op een Microsoft Word-omgeving, dus voor de meeste mensen heel herkenbaar. Zij bieden softwarepakketten aan die zijn afgestemd op de bedrijfsgrootte. Met een ontwerppakket voor één locatie beschikt een klein bedrijf over een uitstekende kant-en-klare oplossing. Er is geen training of kennis vereist.

Loftware NiceLabel Cloud is de ideale etiketteeroplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven. U kunt binnen enkele minuten aan de slag en beschikt over alles wat u nodig heeft om uw gehele etiketteerproces te beheren, van etiketontwerp en sjabloonbeheer tot afdrukken. U kunt klein of lokaal beginnen en het systeem eenvoudig uitbreiden naar meerdere locaties. Het werkt in Microsoft Azure, één van de veiligste cloudplatforms.

Subscribe to our newsletter

Abonneer op onze nieuwsbrief