Inktlinten

Hulp nodig?

Weet u niet zeker wat u nodig heeft? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt!

Thermisch transferlint van hoogwaardige kwaliteit

Wij hebben de juiste linten voor u.

Ontdek de kwaliteit van ons eigen merk thermotransferlinten. Onze inktlinten zijn ontworpen voor precisie en zorgen keer op keer voor scherpe, duurzame afdrukken. Dankzij hun superieure weerstand tegen vlekken en vervaging blinken ze uit in veeleisende omgevingen.

Ze zijn kosteneffectief en betrouwbaar en bieden uitstekende prestaties voor een breed scala aan toepassingen. Vertrouw erop dat wij op consistente en uitmuntende wijze aan uw printbehoeften voldoen. Kies voor prestaties, kies voor betrouwbaarheid, kies voor onze thermische transferlinten.

Bij Printlabel voeren we uitgebreide tests uit met verschillende combinaties van labels en linten, en op verschillende printers. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste combinatie voor uw vereisten voorstellen. Selecteer hieronder het juiste thermische transferlint dat bij uw wensen past of vraag ons team om advies.

Soorten inktlint & kwaliteiten

Ontdek wat u nodig heeft

  1. Wax: Deze linten bevatten inkt op wax basis en worden vaak gebruikt voor het afdrukken op papieren etiketten en tags. Ze produceren scherpe afdrukken van hoge kwaliteit, maar zijn minder bestand tegen slijtage en omgevingsfactoren.

  2. Wax/resin: Wax/resin ribbons combineren wax- en resin componenten en bieden een betere duurzaamheid dan pure wax linten. Ze zijn geschikt voor het printen op synthetische materialen en zijn bestand tegen matige blootstelling aan chemicaliën en omgevingscondities.

  3. Resin: Resin inktlinten zijn de meest duurzame optie en worden gebruikt voor toepassingen die weerstand vereisen tegen zware omstandigheden, zoals blootstelling aan chemicaliën, extreme temperaturen en vocht. Ze worden vaak gebruikt voor het printen op polyester- en polyimide-labels.

  4. Textile resin: Wordt gebruikt voor het afdrukken van duurzame, hoogwaardige labels op een verscheidenheid aan textielmaterialen, waaronder katoen, polyester, nylon en zijde. De resin inkt wordt door middel van hitte van het lint op de stof overgebracht, waardoor een permanente, wasbestendige verbinding ontstaat. 

Selecteer een categorie om ons aanbod aan kwaliteiten te bekijken!

Datasheet Download

Subscribe to our newsletter

Abonneer op onze nieuwsbrief