• Bosch, 3353 GD, Papendrecht, NL
  • 078 6427 054

Niet goed?

Geld terug!

Voor 15:00 besteld?

Volgende dag bij u. Bel ons

Order boven 500 euro?

Gratis verzending!

Contact

Het team van Printlabel staat klaar om u te helpen!

Laat uw bericht achter en wij komen binnen 24 uur op uw vraag terug.

Uw Naam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Uw Bedrijfsnaam

Onderwerp Waar kunnen wij u mee helpen?

Uw Boodschap

  Email ons

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Dan kunt u ons altijd mailen op het onderstaande email adres. U kunt ook het antwoord formulier gebruiken. Neem het van ons aan, wij dragen er zorg voor uw mail altijd binnen 24 uur te beantwoorden.

info@printlabel.nl

   Bel ons

Ons kantoor is bereikbaar van 08:30am tot 17:00pm. Maandag tot en met Vrijdag op werktijden, zodat wij u altijd bij kunnen staan met eventuele vragen.

078 6427 054

  Social Media

Social Media? Volg ons, wij zijn actief op Facebook en LinkedIn. Het is ook een leuke manier om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen en nieuwe producten die wij aanbieden.

Wij (Printlabel) verkopen thermische printers, printkoppen, printlinten en labels. Daardoor is Printlabel sinds 2005 dé specialist in thermische artikelen voor labelprinten. Inmiddels zijn wij actief in Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. Zowel voor gerenommeerde bedrijven als Barry CallebautVergeer HollandFriesland Campina en Volkswagen. Als voor kleiner spelers op de markt. Omdat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat, werken wij volgens de richtlijnen van ISO 9002. Tevens zijn wij sterke voorstanders van  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Dit vormt dan ook een expliciet onderdeel van onze bedrijfscultuur. Ons MVO-beleid is gebaseerd op de richtlijnen van ISO 26000.

Wat doen wij voor u?

Printlabel verkoopt printers, printkoppen, printlinten en labels. Daardoor kan PrintLabel u alle merken thermische printkoppen leveren: van Avery t/m Zebra. Dit komt doordat wij ruim 5.000 printkoppen op voorraad hebben. Hierdoor wij uw bestelling nog dezelfde dag kunnen verzenden. Daarnaast leveren we ook thermo transfer lintenzelfklevende blanco witte etiketten en thermische printers. Wij kunnen ook al uw thermische printbenodigdheden op elkaar afstemmen. Zo bieden wij u de perfecte combinatie. Geïnteresseerd? Mail naar info@printlabel.nl of bel naar 078-6427054 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Printlabel verkoopt dus thermische printersprintkoppenlinten en labels. Wij willen uw partner zijn in barcode en labelproducten. Doe mee!

Top