Onderhoud & reparatie

Onderhoud van uw labelprinters

Uitstekende prestaties behouden

Ervoor zorgen dat uw printkop regelmatig wordt gereinigd, is van cruciaal belang om storingen te voorkomen en afdrukresultaten van hoge kwaliteit te garanderen. Fabrikanten van labelprinters raden dit onderhoud aan na vervanging van elke tweede of derde labelrol.

Bovendien is het voordelig om uw printer regelmatig aan een gedetailleerd onderzoek door een professional te laten onderwerpen. Als u dit wel doet, wordt de kans kleiner dat u te maken krijgt met buitensporige reparatiekosten en kunt u ook de levensduur van uw labelprinter verlengen.

4U Reinigingsset

Onze 4U Reinigingsset bevat 5 doekjes, 3 ISO-wattenstaafjes, 1 SAT-wattenstaafje en 1 reinigingspen.

Reinigingsproducten voor labelprinters

Premium reinigingsbenodigdheden

Reinigingsproducten voor labelprinters zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen uit schoonmaakpennen, wattenstaafjes en doekjes.

Welke het beste bij u past, hangt grotendeels af van uw ervaring en voorkeur. Vaak werkt een combinatie van producten het beste. Een verzadigd wattenstaafje voor de printkop en een doekje voor de roller.

Fabrikanten raden aan schoonmaakproducten te gebruiken die pure isopropylalcohol bevatten. Dit is veilig voor een printer, het reinigt actief en verdampt snel na het aanbrengen. Dit betekent dat u na het reinigen direct weer kunt printen.

Reparatie van labelprinters

Voor optimale labelprinterprestaties

Mocht u een probleem tegenkomen met uw labelprinter dat niet kan worden opgelost via hulp op afstand, dan staat Printlabel klaar om u te helpen met reparaties.

Waar u uw printer ook heeft gekocht, wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen om uw mogelijkheden te verkennen. Indien reparatie noodzakelijk is, kunnen wij een zogenaamde “return to base” service aanbieden.

Subscribe to our newsletter

Abonneer op onze nieuwsbrief