Printkoppen

Terugbelverzoek

Weet u niet zeker wat u nodig heeft? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt!

Printkop kopen

Meestal direct uit voorraad leverbaar

Alle labelprinters van merken zoals Zebra, Honeywell, Sato hebben een thermische printkop. Deze maakt door middel van verhitting een afdruk, meestal een barcode en tekst.

Direct thermische printers gebruiken speciaal thermisch papier waardoor de printkop direct een afdruk maakt door verhitting van het papier, dus zonder het gebruik van een inktlint.

Bij thermal transfer printers wordt er gebruik gemaakt van een inktlint. Hier is dan geen speciaal papier voor nodig. Bij thermische transfer staat de printkop niet in direct contact met het papier. Hierdoor gaat de printkop een stuk langer mee. Het lint is een veel gladder oppervlakte dan papier. Dit geeft minder wrijving en slijtage.

Een printkop van een goed merk gaat lang mee, maar uiteindelijk zal de kwaliteit van de prints achteruit gaan. Dit is dan vaak het moment om de printkop te vervangen.

Van bijna alle merken hebben we de printkoppen op voorraad zodat we die snel kunnen leveren. Van desktop tot industriële printers, en ook de near-edge TTO printkoppen van merken zoals Videojet en Markem.

Voor veel merken hebben we ook een alternatieve printkop. Deze zijn voordeliger geprijst en soms ook sneller te leveren.

Subscribe to our newsletter

Abonneer op onze nieuwsbrief