Ontdek de Voordelen van Linerless Labels voor uw verpakkingen

Inhoudsopgave

De nieuwste trend in labels

Bent u op zoek naar een innovatieve oplossing voor uw verpakkingsbehoeften? Overweeg dan eens de voordelen van etiketten zonder liner. Deze nieuwe trend binnen etikettering biedt talloze voordelen voor verschillende industrieën, van voedsel en dranken tot logistiek en detailhandel. Ontdek hier alles wat u moet weten over deze etiketten en waarom ze de ideale keuze kunnen zijn voor uw producten.

Wat zijn Linerless Labels?

Linerless labels zijn zelfklevende etiketten zonder het traditionele rugpapier of “liner”. In plaats daarvan worden ze rechtstreeks aangebracht op het oppervlak van de verpakking, waardoor er geen afval ontstaat. Deze innovatieve labels maken gebruik van een speciale lijmtechnologie die een sterke hechting biedt zonder de noodzaak van een liner.

Voordelen van Linerless Labels:

Alles om te beginnen met linerless labels

Overstappen naar dit type etiketten vergt wel wat voorbereiding. Zomaar een rol etiketten zonder liner in een standaard printer doen werkt helaas niet; de kans is groot dat de labels dan aan de platenroller blijven kleven. Gelukkig zijn daar oplossingen voor.

Zo kwam Bixolon een aantal jaar geleden met de eerste desktop printer voor etiketten zonder liner, de XL5-40CT. Later gevolgd door de Bixolon XM7 linerless printer.

Inmiddels hebben andere merken ook speciale linerless printers gelanceerd, bijvoorbeeld de Zebra ZD621d, Honeywell PC45 en Sato CL4NX. We helpen u graag bij uw keuze. 

Naast een printer zijn de etiketten natuurlijk ook belangrijk. Er zijn veel verschillende soorten en maten beschikbaar. De rol is dezelfde breedte als het etiket, omdat er geen liner achter zit die het breder maakt. Er zijn diverse kwaliteiten en belijmingen verkrijgbaar. Met de hulp van onze experts kunt u de perfecte combinatie van printer en etiketten vinden voor uw toepassing. Zo bent u direct voorzien van de beste totaaloplossing, en daar worden we blij van!

Ontdek de Mogelijkheden van Linerless Labels bij Printlabel

Bij Printlabel zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige printoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Ontdek de mogelijkheden van linerless labels en laat ons ervaren team u helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw producten. Heeft u interesse in samples? Deze sturen wij graag kosteloos op! Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe to our newsletter

Abonneer op onze nieuwsbrief