Duurzame en Betaalbare Verzendlabels voor Bedrijven

Inhoudsopgave

Verzendetiketten

Niet zo spannend, maar u heeft ze wel nodig. En het liefst zo goedkoop mogelijk. U kunt bij ons de etiketten voor Post NL, DPD, UPS, GLS, Bpost, DHL en alle andere koeriers bestellen.

We zijn groot geworden met klanten in de voedselindustrie, en zijn het gewend om ze voor de langere termijn te ontzorgen met advies en volume prijzen. Verzendetiketten print u niet voor even, dus ook daarvoor kunnen we een offerte op maat maken waar u mee vooruit kan.

Laat ons de maat van het etiket weten, meestal 100 x 150mm of 100 x 210mm voor verzendlabels. Geef hierbij ook aan of u een bundel met printer wenst, of welke printer u gebruikt. We kunnen dan snel een passend aanbod doen.

Van Post NL verzendetiketten tot een DHL label

Met een direct thermische printer wordt de tekst en barcode direct op thermisch papier geprint, door middel van verhitting van de printkop. Hierbij is geen inktlint nodig.

U kunt bij ons kiezen voor de originele merk etiket rollen van bijvoorbeeld Zebra. Daarnaast bieden we dezelfde kwaliteit rollen uit eigen productie. Op die manier bespaart u op de terugkerende kosten van etiketten zonder op de kwaliteit in te leveren. Met onze handige label selector kunt u eenvoudig uw labels selecteren en een offerte aanvragen!

Desktop printers voor verzendlabels

Onze aanraders uit het ruime assortiment printers zijn de Zebra ZD421 en de Bixolon XD-3. Dit zijn beide populaire compacte printers, perfect voor het printen van verzendlabels. 

Zebra ZD421d

Een direct thermische printer speciaal voor verzendetiketten. Deze gebruikt geen inktlint, maar print direct op thermisch papier. In deze printer passen etiketrollen met een kern van 25 mm en 475 etiketten per rol. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld Zebra Z2000D thermo top labels of een vergelijkbaar alternatief uit onze eigen productie. Zo bespaart u direct op uw consumables.

Bixolon XD-3

Een direct thermische printer voor het printen van verzendetiketten en productlabels. Ook deze printer print direct op thermisch papier, en heeft dus geen inktlint nodig. U kunt een model met of zonder ethernet kiezen. De standaard printkwaliteit is 203 dpi. Optioneel zijn een labelpeeler en cutter. Twijfelt u wat voor u de beste optie is? Overleg met één van onze experts!

Startpakket - meteen beginnen

Wij leveren de juiste etiketten en inktlinten uit eigen productie, zodat u een stuk goedkoper uit bent dan de merk artikelen van de printerfabrikanten. Ook hebben wij verschillende merken in ons assortiment, daardoor kunnen wij een pakket op maat voor u samenstellen. Vraag uw startpakket offerte hier aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe to our newsletter

Abonneer op onze nieuwsbrief